Kids Corner

Nieuwe formule kidstennis 2018

Vanaf tennisseizoen 2018 werken we met een vernieuwde formule voor de kidstennis. Voor elk kind kan er gekozen worden om enkel lidgeld te betalen met mogelijkheid om vrij te spelen en een terrein te reserveren. Om je kind lid te maken, schrijf je gewoon in via de rode bol op de homepage.

Daarnaast kan, bovenop het lidgeld,  ook een lessenpakket worden bijgeboekt. Inschrijven voor dit lessenpakket kan tot en met 15 maart 2018. De inschrijvingen werden afgesloten. Wenst je kind nog tennisles te volgen? Neem dan contact op met jeugd@tcsmash.com om de mogelijkheden te bekijken. 

Lessenpakket kidstennis

Het lessenpakket bestaat uit 2 onderdelen:

  • 12u begeleid tennis
  • 8u les in groepjes van 4 kinderen

1. Begeleid tennis

Het doel van het begeleid tennis is om alle kinderen voldoende speelervaring te bieden en dit onder begeleiding van een ervaren trainer. De kinderen spelen enkel of dubbel en leren spelenderwijs de spelgregels. De trainer is coach en stuurt bij waar nodig. Bij tenniskleurtjes blauw en rood zijn hier nog meerdere trainers aanwezig. De nadruk ligt hier nog op balvaardigheid en basistechniek om gaandeweg tot een echt 'tennisspel' te komen.

De eerste 8u begeleid tennis start na de paasvakantie. Eind augustus/begin september worden de laatste 4u begeleid tennis georganiseerd. 

Het begeleid tennis voor tenniskleuren blauw en rood op zaterdag gaat door in sporthal Den Akker. Het begeleid tennis voor tenniskleuren oranje, groen en geel op vrijdag gaat door op de terreinen van TC Smash

Spelers met tenniskleur geel kunnen aansluitend mee tennissen met de volwassenen tijdens de dubbelavond op vrijdagavond vanaf 19u30.

2. Tennisles

Binnen het lessenpakket is voor elk kind 8u tennisles in een groepje van 4 kinderen voorzien. We kiezen er vanaf deze zomer voor om elk kind in een kleiner groepje les te laten volgen om op deze manier meer kwaliteitsvolle lessen te kunnen bieden. We stellen de groepjes samen op basis van tennisniveau. Kinderen die les volgen met kinderen van ongeveer hetzelfde niveau maken immers de grootste vooruitgang.

De lessen in kleine groepjes gaan door op woensdagmiddag, zaterdagvoormiddag of op een weekavond. Voor het lessenpakket (12u begeleid tennis en 8u tennisles in kleine groepjes) dient ingeschreven te worden uiterlijk tegen 15 maart 2018 (daarna samenstellen groepjes). De inschrijvingen werden afgesloten. Wenst je kind nog tennisles te volgen? Neem dan contact op met jeugd@tcsmash.com om de mogelijkheden te bekijken.

3. Kostprijs

  • U16 (geboren 2003-2011): 100 euro
  • U21 (geboren 1997-2002): 120 euro

-25% vanaf 3de kind en volgende kinderen van hetzelfde gezin

 

4. Inschrijven

De inschrijvingen werden afgesloten. Wenst je kind nog tennisles te volgen? Neem dan contact op met jeugd@tcsmash.com om de mogelijkheden te bekijken.

 

Vragen: neem contact op via jeugd@tcsmash.com